Dl-Dv de 9 a 20h i Ds de 10:30a 13:30
ca

REVISIÓ GOSSOS

Aquest any regala una revisió al teu gos per cuidar el més important, la seva salut.


El teu gos és un més de la família. Si encara no ho has decidit, t'aconsellem invertir en el més important: la seva salut i benestar. Perquè una revisió anual ens ajuda a detectar i prevenir malalties, garantint al teu fidel amic una bona qualitat de vida.

Reserva una revisió al teu gos a Centre Veterinària Europa.
Cuida als que més vols, cuida la seva salut.

Quines proves inclou la revisió veterinari anual?

La revisió anual inclou les següents proves:

  • Anamnesi: analitzem l'historial de la teva mascota, vacunacions i desparasitacions. També tractem de conèixer el seu comportament i els seus hàbits de vida per detectar possibles canvis o anomalies, ja que poden ser el primer indici d'una malaltia.

  • Exploració general: observem l'estat general de la teva mascota posant especial atenció al seu pes i condició corporal. Qualsevol variació de registres poden ser reveladors i posar-nos en alerta. Comprovem l'estat de tots els òrgans visibles i palpables externament com ulls, orelles, boca i dents, nas, coll, columna, extremitats, pell, ungles, pelatge, aparell genitourinari, ganglis limfàtics, etc. Auscultem el cor i els pulmons per comprovar el seu correcte funcionament i mesurem la tensió arterial.

  • Analítica de sang general: ens indica quin és l'estat general de l'animal i la funcionalitat d'òrgans interns importants com el ronyó i fetge.

  • Diagnòstic: recollim el resultat de totes les proves per obtenir un diagnòstic sobre l'estat de salut de la teva mascota. Si detectem alguna irregularitat, proposarem les proves i el tractament a seguir.

Per què és important una revisió veterinària anual?

Amb les revisions periòdiques podem detectar alteracions en la salut del teu gos que d'altra manera, podrien passar-nos desapercebudes. Recorda que algunes malalties no presenten símptomes evidents, com és el cas dels tumors cancerígens i els problemes cardíacs, i si els descobrim en estat avançat en moltes ocasions el diagnòstic ja és irreversible.

Els cadells i els animals més grans són els que solen sotmetre a aquestes revisions amb més freqüència perquè durant aquestes etapes la seva salut sol ser més vulnerable. No obstant això, qualsevol gos, sigui quina sigui la seva raça i edat, hauria d'anar al veterinari almenys un cop l'any per fer-se una revisió completa. No oblidis que la detecció precoç d'una malaltia és clau per realitzar un diagnòstic encertat i poder actuar amb rapidesa per aplicar el millor tractament mèdic.

Un mètode preventiu eficaç per al teu gos

La revisió veterinari anual és un mètode preventiu clau per garantir la qualitat de vida que desitges per al teu gos. Recorda que, a més de realitzar una revisió a l'any, és important complir de forma estricta amb el programa de vacunacions i desparasitacions, així com cuidar la seva alimentació i assegurar-li un activitat física adequada.

La salut del teu gos és el més important.

Tingues cura del seu benestar, tingues cura el que més t'importa.


Contacta amb nosaltres 

Tens algun dubte relacionat amb la salut de la teva mascota?
Estarem encantats d'ajudar-te i assessorar-te.

Truca'ns al telèfon 934 601 729 i vine a veure'ns. Estem molt a prop teu.