Dl-Dv de 9 a 20h i Ds de 10:30a 13:30
ca

Esterilització gat

Campanya promocional fins el 30 de abril

Perquè l'esterilització de la teva mascota és important per a la salut i benestar


Per què és millor esterilitzar al teu gat?

En eliminar l'aparell reproductor, eliminem d'una sola vegada la possibilitat de desenvolupar qualsevol malaltia d'aquest i altres. El detonant són les hormones sexuals com, per exemple, el desenvolupament de tumors.

L'esterilització del gat afavoreix la interacció del propietari amb la seva mascota, ja que baixa l'estrès que causa el canvi hormonal.
Els gats també obtenen grans avantatges com a resultat de l'esterilització. La intervenció elimina el risc del càncer testicular i prevé certes conductes que puguin fer que ser amo d'un gat resulti difícil.
Els gats esterilitzats són molt menys territorials, estranyes vegades orinen per a marcar el seu territori i l'olor de la seva orina serà molt menys forta. Si tens dos gats mascles, l'esterilització reduirà dràsticament les baralles entre ells. De fet, els gats esterilitzats generalment són molt més dòcils i més fàcils de tractar.

Esterilizació gat

IVA INCLÒS (70,24€ + 21% IVA)

85 €

Inclou

  • Cirugia
  • Medicació Clínica

Tècnica quirúrgica

En el cas de l'esterilització de les femelles s'extirpen els ovaris i la matriu, i en els mascles s'extirpen els testicles (és el que es denomina com castració).
En els dos casos l'anestèsia és inhalatòria i l'animal roman en tot moment monitoritzat i sota supervisió dels seus constants vitals.


Cures post operatoris

Consisteix en la desinfecció de la zona d'incisió on hi ha la sutura i en l'administració d'antibiòtics i anti inflamatoris durant uns pocs dies. Nosaltres supervisarem la correcta evolució de la cicatrització les vegades que sigui necessari.


Contacta amb nosaltres

Tens algun dubte relacionat amb la salut de la teva mascota?
Estarem encantats d'ajudar-te i assessorar-te.

Truca'ns al telèfon 934 601 729 i vine a veure'ns al nostre centre veterinari de Badalona.
Estem molt a prop teu.