Dl-Dv de 9 a 20h i Ds de 10:30a 13:30
ca

Esterilització gos

Campanya promocional fins al 30 de abril

Perquè l'esterilització de la teva mascota és important per a la salut i benestar


Per què és millor esterilitzar al teu gos?

En eliminar l'aparell reproductor eliminem d'una sola vegada la possibilitat de desenvolupar qualsevol malaltia d'aquest i altres. El detonant són les hormones sexuals com, per exemple, el desenvolupament de tumors.

L'esterilització del gos afavoreix la interacció del propietari amb la seva mascota, ja que baixa l'estrès que causa el canvi hormonal. Un animal esterilitzat en sortir al carrer i creuar-se amb altres de la seva espècie, té menys ganes de barallar-se, estira menys de la corretja en donar el passeig i, per descomptat, no té instint sexual, amb la qual cosa està tranquil i és feliç. I, en reduir el nombre de naixements, es redueix el nombre d'abandonaments.

Des de

IVA INCLÒS (128,10€ + 21% IVA)

155 €

Inclou:

  • 1a Visita pre cirugía: Auscultació + Presió arterial
  • Cirugia
  • Medicació Clínica
  • 2 Visites post cirugía

No inclou

  • Análisi pre cirugia complet
  • Medicació Post Cirugia

Tècnica quirúrgica

En el cas de l'esterilització de les femelles s'extirpen els ovaris i la matriu, i en els mascles s'extirpen els testicles (és el que es denomina com castració). En els dos casos l'anestèsia és inhalatòria i l'animal roman en tot moment monitoritzat i sota supervisió de les seves constants vitals.

Cures post operatoris

Consisteix en la desinfecció de la zona d'incisió on hi ha la sutura i en l'administració d'antibiòtics i anti inflamatoris durant uns pocs dies. Nosaltres supervisarem la correcta evolució de la cicatrització les vegades que sigui necessari.


Contacta amb nosaltres

Tens algun dubte relacionat amb la salut de la teva mascota?
Estarem encantats d'ajudar-te i assessorar-te.

Truca'ns al telèfon 934 601 729 i vine a veure'ns al nostre centre veterinari de Badalona.
Estem molt a prop teu.