Dl-Dv de 9 a 20h i Ds de 10:30a 13:30
ca

REVISIÓ GERIATRIA GOSSOS

Aquest any regala una revisió a la teva mascota per cuidar el més important, la seva salut


La teva mascota és un més de la família. Si encara no ho has decidit, t'aconsellem invertir en el més important: la seva salut i benestar. Perquè una revisió anual ens ajuda a detectar i prevenir malalties, garantint al teu fidel amic una bona qualitat de vida.
Si el teu company s'ha fet gran tens un major motiu. En aquesta nova etapa és més vulnerable, disminueixen les seves capacitats funcionals i augmenta el risc de patir certes malalties.

Reserva una revisió al teu gos a Centre Veterinàri Europa. Cuida als que més vols, cuida la seva salut.

Serveis inclosos en la revisió anual

La revisió anual inclou les següents proves:

  • Anamnesi: analitzem l'historial de la teva mascota, vacunacions i desparasitacions. També tractem de conèixer el seu comportament i els seus hàbits de vida per detectar possibles canvis o anomalies, ja que poden ser el primer indici d'una malaltia.

  • Exploració: observem l'estat general de la teva mascota posant especial atenció al seu pes i condició corporal. Qualsevol variació de registres poden ser reveladors i posar-nos en alerta. Comprovem l'estat de tots els òrgans visibles i / o palpables externament com ulls, orelles, boca i dents, nas, coll, columna, extremitats, pell, ungles, pelatge, aparell genitourinari, ganglis limfàtics, etc. Auscultem el cor i els pulmons per comprovar el seu correcte funcionament i mesurem la tensió arterial.

  • Analítica de sang completa: ens indica quin és l'estat general de l'animal i la funcionalitat d'òrgans interns importants com el ronyó, les tiroides o el fetge.

  • Diagnòstic i assessorament preventiu: recollim el resultat de totes les proves per obtenir un diagnòstic sobre l'estat de salut de la teva mascota i t'assessorem sobre les cures que necessita la teva mascota en edat geriàtrica. Si detectem alguna irregularitat, proposarem les proves i el tractament a seguir.

Si el veterinari ho considera necessari, també es poden realitzar les següents proves (no incloses en la promoció):

  • Radiografia tòrax: proves d'imatge molt útils per revisar ossos i òrgans interns. Són necessàries per valorar metàstasis pulmonars o tumors abdominals.
  • Ecografia abdominal: podem valorar l'estat de salut veient els òrgans abdominals com els ronyons, melsa, fetge i glàndules adrenals.

  • Electrocardiograma: valorem l'estat del cor i vam detectar patologies cardíaques de forma no invasiva.

La importància d'una revisió veterinària anual

Quan les nostres mascotes es tornen geriàtriques el seu organisme es desgasta i es tornen més vulnerables. Això facilita l'aparició de diferents malalties com afeccions cardíaques, patologies degeneratives, problemes digestius, artrosi, insuficiència renal o desordres en el seu metabolisme.


Per això és summament important acudir al veterinari almenys un cop l'any perquè el teu fidel company es sotmeti a una revisió completa. Recorda que amb un diagnòstic a temps podrem aplicar el millor tractament per fer front a la malaltia. La prevenció és el millor tractament. No ho dubtis, tingues cura de la salut de la teva mascota en edat geriàtrica amb una revisió anual. La seva qualitat de vida és a les teves mans.

La salut de la teva mascota és el més important.

Tingues cura del seu benestar, tingues cura del que més t'importa. .


Vine a veure'ns al nostre Centre Veterinari de Badalona o truca'ns al telèfon 934.601 729. T'informarem.