Dl-Dv de 9 a 20h i Ds de 10:30a 13:30
caEl teu centre veterinari de confiança a Badalona

Un gran equip de veterinaris amb anys d'experiència en la salut i la cura de les mascotes.

Al Centre Veterinari Europa t'oferim el millor servei veterinari de Badalona. El nostre tracte és familiar i la nostra atenció personalitzada.
Comptem amb equips i tècniques veterinàries avançats.

Cuidem de la teva mascota

La salut i el benestar del teu animal de companyia és el que més ens importa. El nostre equip professional i humà posseeix la formació adequada per oferir a la teva mascota les cures i l'atenció mèdica que necessita.
Les nostres instal·lacions estan equipades per oferir els millors tractaments.

El nostre equip

Els professionals que formem l'equip de Centre Veterinari Europa som veterinaris compromesos i ens esforcem per oferir-te sempre el millor servei, integral i de qualitat. Tenim una àmplia experiència i apostem per la formació contínua per poder donar resposta a qualsevol necessitat sanitària que necessiti la teva mascota.

Sobre nosaltres


El Nostre Blog

Al nostre blog trobaràs informació i consells que et seran molt útils per a tenir cura de la salut de la teva mascota. Segueix-nos i no et perdis les nostres novetats.

Vols saber més?

Coneix per què els nostres clients confien en nosaltres.
La nostra professionalitat, tracte proper i dedicació avalen la nostra feina.

Serveis especialitzats

Disposem d'especialistes en diferents àrees mèdiques per oferir-te una assistència global, des de consultes i revisions fins cirurgies complexes. Cuidem de la teva mascota durant totes les etapes de la seva vida.

Les nostres instal·lacions

Comptem amb tots els equips necessaris per a tenir cura de la salut del teu animal de companyia. Instal·lacions, quiròfan i tècniques mèdiques avançades per garantir una atenció sanitària de qualitat a la teva mascota.


Contacta amb nosaltres

Tens algun dubte relacionat amb la salut de la teva mascota?
Estarem encantats d'ajudar-te i assessorar-te.

Truca'ns al telèfon 93 460 17 29 i vine a veure'ns. Estem molt a prop teu.