Dl-Dv de 9 a 20h i Ds de 10:30a 13:30
ca

Avis Legal

Informació sobre la nova política de protecció de dades personals

Centre Veterinari Europa té cura de la teva mascota i té cura de les teves dades

Nova política de protecció de dades personals

Des el 25 de maig de 2018 serà d'aplicació directa el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), que substituirà l'actual normativa vigent de protecció de dades, i a CENTRE VETERINARI EUROPA volem facilitar-te tota la informació al respecte de la manera més clara possible.

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

C.V. EUROPA S.L., d'ara endavant C.V. EUROPA, que té el seu domicili social al carrer Londres, 2, 08914 Badalona, Barcelona.

Per a què utilitzem les teves dades personals?

  • Per enviar recordatoris de vacunació de la teva mascota
  • Per informar-te del Pla de desparasitació de la teva mascota
  • Per informar de nous productes que considerem importants per a la salut de la teva mascota
  • Per informar de campanyes i / o descomptes especials en serveis o productes relacionats amb la teva mascota

Després de l'entrada en vigor del Reglament, C.V. EUROPA continuarà tractant les teves dades com venia fent-ho fins ara, amb el màxim respecte a la confidencialitat i seguretat de la teva informació, i per a les mateixes finalitats per a les quals ens vas donar el teu consentiment o que estiguin justificades amb base a una altra legitimació prevista en el Reglament.

Per quina raó utilitzem les teves dades personals?

A continuació, t'expliquem les bases legals que ens permeten tractar les teves dades personals.
Tractem les teves dades:

• Per permetre a C.V. EUROPA complir les seves obligacions legals i entre elles, les lleis relatives a la indústria sanitària, les lleis tributàries o la normativa en matèria de protecció de dades de caràcter personal vigent.

•Quan ens dones el teu consentiment per a, per exemple, oferir -fins i tot per via electrònica- productes i serveis de C.V. EUROPA.

• Quan C.V. EUROPA té un interès legítim per a aquest tractament de dades com pot ser els fins administratius interns o perquè puguem atendre millor les teves expectatives i millorem el teu grau de satisfacció com a client. A C.V. EUROPA considerem que tens una expectativa raonable al fet que s'utilitzin les dades perquè puguem millorar els productes i serveis i puguis gaudir d'una millor experiència com a client.

Durant quant de temps conservarà C.V. EUROPA teves dades?

Conservarem les teves dades personals durant la vigència de la relació VETERINARI-PACIENT. Quant a la resta de les teves dades personals, amb caràcter general, transcorreguts 5 anys des que va finalitzar el teu contracte o servei, C.V. EUROPA bloquejarà les dades personals durant els terminis de prescripció legal. Transcorreguts els terminis de prescripció legal, destruirem o farem anònimes les teves dades.

A qui comunicarem les teves dades?

No cedirem les teves dades personals a tercers, llevat que sigui necessari per a prestar-te servei, estiguem coberts per una llei o que tu ho hagis pactat prèviament amb C.V. EUROPA.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Tens drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat i limitació del tractament, així com a rebutjar el tractament automatitzat de les dades personals recollides per C.V. EUROPA. Pots exercir els drets que t'otorga el Reglament a: C.V. EUROPA SL. C / Londres, 2, 08914 Badalona o per correu electrònic a atencionalcliente@cveuropa.es Recorda acompanyar la teva sol·licitud una còpia del teu DNI o document equivalent acreditatiu de la teva identitat o representació. A més dels anteriors drets, tindràs dret a retirar el consentiment otorgat en qualsevol moment mitjançant el procediment a dalt descrit.

A més també tindràs dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control pertinent (Agència Espanyola de Protecció de Dades).