Dl-Dv de 9 a 20h i Ds de 10:30a 13:30
ca

Higiene Bucal Mascotes

Si la teva mascota comença a tenir mal alè, tosca o brutícia entre les dents, és el moment de realitzar una adequada neteja de la seva boca i evitar possibles malalties que de ben segur estan per arribar.

CAMPANYA DE PROMOCIÓ EN HIGIENE BUCAL FINS AL 30 DE NOVEMBRE


Serveis inclosos

  • Anestesia general
  • Neteja de tosca
  • Assessorament preventiu

* Anàlisi Pre-anestèsic a part

Per què és necessària una neteja dental a la nostra mascota?

El problema del mal alè denominat halitosi, és molt comú a les nostres mascotes, i és causa de diferents factors, encara que us destaquem els següents:

  • L'acidesa de la saliva
  • La manca d'una correcta neteja entre les peces dentals
  • La ingesta d'aliments casolans, principalment enllaunats o humits.
  • La conseqüent acumulació de tosca.

En què consisteix una neteja bucal?

La malaltia periodontal provoca una acumulació de tosca a les dents amb la possibilitat de provocar diferents infeccions a la boca de la nostra mascota, per aquest motiu és fonamental una neteja regular així com un mínim de dues revisions anuals al nostre veterinari. La neteja dental al nostre gos o gat consisteix a eliminar la tosca de totes les peces dentals, i, tot i que es tracta d'un procés senzill de practicar pel veterinari, necessita d'un procés anestèsic i un monitoratge controlat per un especialista anestesista, el qual estarà present durant tota la intervenció.

Primer: El Raspallat de les dents

Un bon raspallat diari de les dents utilitzant una bona pasta enzimàtica serà sens dubte la millor solució per prevenir el problema. Consulta amb el teu veterinari els diferents tipus de raspalls i pasta de dents enzimàtica disponibles per a gossos i gats.

Segon: Selecciona una bona alimentació

Existeixen al mercat una gran varietat d'aliments específics per a la teva mascota, per aquest motiu, t'aconsellem et deixis guiar per el teu veterinari de quina és la millor alimentació per la teva mascota, i, sobretot, no li donis aliments o sobres restants dels menjars de la casa, tot això accelera la formació i acumulació de tosca a les dents de la teva mascota, deixa de pensar que això és el millor per a ell.

Tercer: Complements específics

Igualment disposes al mercat d'infinitat de complements específics per ajudar a la higiene dental de la teva mascota. Els ossos de fil són una bona opció que, de ben segur el teu veterinari t'aconsellarà, encara que també hi ha altres complements que a més serviran de joguines per a la teva mascota, però sobretot consulta al teu veterinari quin és l'ideal i més adequat.


Contacta amb nosaltres

Tens algun dubte relacionat amb la salut de la teva mascota?
Estarem encantats d'ajudar-te i assessorar-te.

Truca'ns al telèfon 93 460 17 29 i vine al nostre centre veterinari de Badalona.
Estem molt a prop teu.