Dl-Dv de 9 a 20h i Ds de 10:30a 13:30
ca

PACK de BENVINGUDA
per als nostres estimats cadells

A Centre Veterinari Europa t'oferim totes les cures que el teu cadell necessita perquè cuidis i mimes al teu petit company de la millor manera possible i volem facilitar-te les coses i que al teu petit pelut no li falti de res. Per això t'oferim el PACK de BENVINGUDA, amb dues modalitats diferents, PREMIUM i BÀSICA, tu tries quina s'adapta millor a tu i al teu cadell.


PACK BENVINGUDA PREMIUM

Inclou:

 • Control de pes i desparasitació interna
 • Cartilla Oficial y 1a vacuna contra la PARVOVIROSI
 • 2a vacuna POLIVALENT (Borm, Hepatitis, Parvovirosi, Leptospirosi, Tos de les gosseres)
 • 3a vacuna POLIVALENT (Borm, Hepatitis, Parvovirosi, Leptospirosi, Tos de les gosseres)
 • Implantació i Alta Microxip AIAC
 • Vacuna contra la Rabia
 • 15% de descompte en l'esterilizació*

*Abanç dels 12 messos d'edat

PACK BENVINGUDA BÀSIC

Inclou:

 • Control de pes i desparasitació interna
 • Vacuna POLIVALENT (Borm, Hepatitis, Parvovirosi, Leptospirosi, Tos de les gosseres)
 • Implantació i Alta Microxip AIAC
 • Vacuna contra la Rabia
 • 15% de descompte en l'esterilizació*

*Abanç dels 12 messos d'edat

Les 7 enfermetats mes perilloses

Parvovirosi
És una malaltia infecciosa altament contagiosa en gossos, anomenada també gastroenteritis hemorràgica canina, que afecta cadells principalment ja adults no vacunats i es caracteritza per l'aparició de vòmits i diarrees constants, freqüentment sanguinolentes, febre alta i decaïment podent arribar a produir la mort del animal.


Leptopirosi
És una malaltia que es pot transmetre dels animals a l'home o viceversa i és causada per un bacteri que afecta a diverses espècies animals.
Es transmet a través de l'orina i pot tenir nombrosos símptomes, essent els més comuns la febre, debilitat, anorèxia, vòmits, diarrea, dificultat respiratòria, així com, dany renal i hepàtic que en casos molt greus pot comprometre la vida de l'animal.

Brom
És una malaltia vírica canina amb alt índex de mortalitat, que es transmet per l'aire i mitjançant el contacte de fluids corporals infectats, és una malaltia que afecta cadells i animals adults no vacunats.
Els símptomes més freqüents són febre, símptomes respiratoris (tos, esternuts, secreció nasal, aspre pneumònia), símptomes digestius (vòmits i diarrea) i neurològics (espasmes de músculs masticatorios, convulsions). En alguns animals, com a signe de malaltia, s'observa l'enduriment dels coixinets plantars.


Hepatitis vírica
L'hepatitis infecciosa canina és una malaltia vírica produïda per un adenovirus que afecta el gos, es caracteritza per produir dany hepàtic, ocular, renal i vascular, que pot arribar a ser mortal. Els animals afectats presenten febre, anorèxia, augment de la mida del fetge, dolor abdominal, ascites i en fases avançades l'animal pot desenvolupar coagulopatias que li arriben a produir la mort.

Traqueobronquitis infecciosa Canina
Més coneguda com Grip Canina o Tos de les Gosseres, és una malaltia respiratòria molt contagiosa, és un virus que es transmet per via aerògena o per contacte directe de gos a gos i que es manifesta amb tos, secreció nasal mucosa, expectoració, febre i en casos complicats o animals de risc pot arribar a produir una broncopneumònia greu.

Rabia
Es tracta d'una malaltia actualment eradicada a Espanya, tot i que en els últims anys han sorgit nous casos que han estat ràpidamente controlats gràcies a les campanyes massives de vacunació, però tenim ràbia a Europa i també al Nord d'Àfrica, de manera que el trànsit de persones i animals a través de les fronteres podria reactivar la malaltia. És una vacuna obligatòria legalment.
L'animal afectat presenta canvis de comportament, nerviosisme, ansietat, irritabilitat, segons avança la malaltia ens trobem amb hipersalivació, desorientació, incoordinació i paràlisi de grups musculars que arriben a produir la mort.

Leishmaniosis
La Leishmaniosi canina és una malaltia vectorial causada per protozous del gènere Leishmania que afecta gossos en tots els continents excepte a Oceania. L'agent etiològic de la leishmaniosi visceral i cutània en gossos i en humans en països del sud d'Europa és Leishmania infantum (sinònim Leishmania chagasi).


Contacta amb nosaltres

Tens algun dubte relacionat amb la salut de la teva mascota?
Estarem encantats d'ajudar-te i assessorar-te.

Truca'ns al telèfon 934 601 729 i vine a veure'ns.
Estem molt a prop teu.