Dl-Dv de 9 a 20h i Ds de 10:30a 13:30
ca

Estrenem nova web per oferir-te el millor servei veterinari

2018-07-03

Estem d'estrena i volem celebrar-ho amb tu. Hem renovat la nostra pàgina web per oferir-te més informació sobre nosaltres, sobre els serveis i instal·lacions que trobaràs a la nostra clínica veterinària a Badalona i tot allò que cal saber per cuidar la teva mascota com es mereix.

El nostre espai web és ara més àgil i intuïtiu perquè navegar en ell et sigui molt senzill. Hem millorat el disseny i també els continguts per apropar-te tota la informació que puguis necessitar. Et presentem al nostre equip, et convidem a conèixer les nostres instal·lacions i t'expliquem amb detall les nostres especialitats veterinàries. Perquè volem resoldre qualsevol aspecte relacionat amb la salut de la teva mascota.

A Centre Veterinària Europa ens agrada que els nostres clients estiguin ben informats. Així que no et perdis els articles del nostre blog on compartirem amb tu articles, informació d'interès, consells veterinaris i les campanyes i promocions que realitzarem per ajudar-te en la cura del teu animal de companyia.

Perquè també a internet tenim cura de la salut de la teva mascota.